υπηρεσίες σκαφών SKY MARINE

Καλώς ήλθατε στο Sky Marine smpc, ο συνεργάτης σας στην Ελλάδα για εκπροσώπηση ΦΠΑ / Φορολογική και Άδεια Ελληνικού Χάρτη Γιοτ!!!! Προκειμένου να αποκτήσει ένα σκάφος μια ελληνική άδεια ναύλωσης σκάφους και να είναι σε θέση να ναυλώσει ελεύθερα στην Ελλάδα, μεταξύ των ελληνικών λιμένων, επιβατών επιβίβασης ή αποβίβασης, έκτακτης ναύλωσης στο εξωτερικό και γενικά να αντιμετωπιστεί εξίσου ως ελληνικό εμπορικό σκάφος, πρέπει να ακολουθήσουν τις ακόλουθες διαδικασίες . Η εταιρεία μας που ενεργεί ως Φορολογικός Εκπρόσωπος προσφέρει προσαρμοσμένες υπηρεσίες σε όλα τα Εμπορικά Σκάφη Σημαίας της ΕΕ, σε Κατάλληλα Σκάφη Αναψυχής με Σημαία ΕΕ και Εμπορικά Σκάφη ΜΗ-ΕΕ πάνω από 35 μέτρα κατασκευασμένα από χάλυβα ή GRP (πλαστικό ενισχυμένο με γυαλί.) , προκειμένου να έχουν άδεια για σκάφος στην Ελλάδα. Η έκδοση αδειών χρήσης για το ελληνικό γιοτ δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη και πιο ευέλικτη.

άδεια ναύλωσης

Διοργανώνουμε Άδεια Ναύλωσης σκαφών στην Ελλάδα για ξένα εμπορικά σκάφη που επιθυμούν να κάνουν νάυλωση στην Ελλάδα.

διαβαστε περισσοτερα

τεχνική υποστήριξη

Υπηρεσία διαχείρισης που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που σχετίζονται με τη διατήρηση ομαλής λειτουργίας ενός πλοίου και των συστημάτων του.

διαβαστε περισσοτερα

Υπηρεσίες λιμένα

Εάν το πρόγραμμά είναι να επισκεφθείτε τη Ρόδο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την κράτηση θέσης αγκυροβολίου καθώς και όλες τις υπηρεσίες για το σκάφος σας.

διαβαστε περισσοτερα

Ναύλωση στην Ελλάδα

Μία από τις υπηρεσίες μας είναι να κανονίσουμε την ελληνική άδεια ναύλωσης σκαφών σε σκάφη με ξένη σημαία που επιθυμούν να κάνουν εμπόριο στην Ελλάδα.

Ελληνική Άδεια Ναύλωσης ΓΙΑ ΣΚΑΦΗ ΞΕΝΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

Εάν χρειάζεστε τώρα περισσότερα για την ελληνική άδεια χρήσης μέσω της διαχείρισης του χάρτη ή χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αδειοδότηση, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

πληροφορίες για το πλήρωμα

Όταν ένα ξένο γιοτ είναι υπό ναύλωση στην Ελλάδα με ελληνική άδεια ναύλωσης, οι τοπικές αρχές απαιτούν τον ίδιο αριθμό πληρώματος με το ίδιο ελληνικό εμπορικό σκάφος, αλλά και στα διπλώματα τους.

Δεν υπάρχει ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ

ευκολη εγγραφη

Ο νόμος ορίζει ότι το σκάφος μπορεί να λάβει άδεια είτε μέσω ενός υποκαταστήματος είτε μέσω μιας ελληνικής εταιρείας / εγγεγραμμένου ΦΠΑ / Φορολογικής Εταιρείας.

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Άδεια Ναύλωσης

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΚΑΦΩΝ - ΕΚΘΕΣΗ - ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ

Διαβάστε Περισσότερα