ΤΕΧΝΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΤΜΗΜΑ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Αυτή η ενότητα θα αναβαθμιστεί σύντομα με μια λίστα με όλες τις υπηρεσίες μας, οι οποίες καλύπτουν από μικρές επισκευές και συντήρηση σκαφών έως σημαντική επισκευή. Συνεργαζόμαστε με όλες τις μεγάλες ομάδες και εργαστήρια για να σας παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

sky-marine-services-banner-technical-support-mtu

Ανταλλακτικά MTU & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με Επίσημα Εργαστήρια και Προμηθευτές Ανταλλακτικών λειτουργεί ως εντολή για όλες τις ανάγκες του κινητήρα σας. Διοργανώνουμε επιθεωρήσεις, επισκευές και γενικές υπηρεσίες έως το W6.
Συντήρηση | Επισκευές σκαφών | Τεχνική υποστήριξη Σκαφών

Διαβάστε Περισσότερα
ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ

Χειμερινή Συντήρηση Το γραφείο μας προσφέρει ειδικές θαλάσσιες υπηρεσίες για τη χειμερινή συντήρηση του σκάφους σας. Υδραυλική έκρηξη γάστρας και μεταλλικών εξαρτημάτων κατά την ανάσυρση, Εξωτερικός καθαρισμός, Καθαρισμός μηχανήματος με γλυκό νερό, Καθαρισμός και συντήρηση μηχανοστασίου και πριν από την εκκίνηση Καθαρισμός γλουτών Μεταλλικά εξαρτήματα (Helms, Brackets, Flaps, Propellers). Μετά τον καθαρισμό, καθαρισμός γάστρας με χημικά προϊόντα Hull primer (εάν απαραίτητη).

Υπηρεσίες Μεταφοράς & Αποβάθρας Ως υπεργολάβοι των τοπικών ναυπηγείων στη Ρόδο μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη λύση για τις ανάγκες της αποβάθρας, την ανάσυρση και την εκτόξευση του σκάφους σας. 

sky-marine-services-banner-technical-support-mtu

ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

sky-marine-services-banner-technical-support-mtu

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ