ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΙΜΕΝΑ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΛΙΜΕΝΑ

Εάν το πρόγραμμά είναι να επισκεφθείτε τη Ρόδο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την κράτηση θέσης αγκυροβολίου καθώς και όλες τις υπηρεσίες για το σκάφος σας.Επικοινωνήστε με το τμήμα ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΛΙΜΕΝΑ που βρίσκεται στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου για να σας βοηθήσει με όλες τις ανάγκες σας για το αγκυροβόλιο και άλλες εγκαταστάσεις. Το γραφείο μας προσφέρει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες σε σκάφη σε όλους τους τομείς. Μεταξύ άλλων αναλύουμε παρακάτω τη λίστα των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά τμήμα. Είμαστε εδώ για να κλείσουμε για εσάς ένα μεγάλο ή βραχυπρόθεσμο αγκυροβόλιο σε οποιαδήποτε Λιμάνι των Δωδεκανήσων, καθώς και στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Τουρκία.

• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΟΥΣ Ασφαλής κράτηση θέσεων για το σκάφος και την προσφορά του με πλήρεις εγκαταστάσεις για παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, καθώς και Διαδίκτυο και Τηλέφωνο / GSM (πλαστικό ενισχυμένο με γυαλί) . Υπάρχει επίσης δυνατότητα προετοιμασίας. Συλλογή λυμάτων, Συλλογή μαύρου νερού από δεξαμενές, συλλογή επικίνδυνων απορριμμάτων.

• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ Διοργανώνουμε υπηρεσίες καθαρισμού, καθαρισμού χαλιών, ημερήσιων εργαζομένων για καθαρισμό εσωτερικών χώρων, υπηρεσία στεγνού καθαρισμού και πλυντηρίου, υπηρεσία παραλαβής / παράδοσης, υπηρεσία προσαρμογής για αλλαγές ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια. Πουλάμε προϊόντα καθαρισμού για όλα τα τμήματα.

• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑΤΟΣ Προμηθεύουμε εργάτες για πλύσιμο σκαφών, συντήρηση ξύλου τικ, βερνίκι ανοξείδωτου, μικρές επισκευές, φόρτωση και εκφόρτωση εμπορευμάτων, Έργα επί του πλοίου με επίβλεψη, βερνίκι τζελ και γενικά έργα που θα απαιτούνται επί του σκάφους.

• ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΟ Όλες οι υπηρεσίες για τους επισκέπτες είναι διαθέσιμες μέσω του γραφείου μας στη Νέα Μαρίνα της Ρόδου. Θυρωρός για εστιατόριο, γυμναστήριο, σπα, κρατήσεις εκδηλώσεων. Οργανωμένες εκδρομές, ενοικίαση αυτοκινήτου, μεταφορές, αεροπορικά εισιτήρια, ακτοπλοϊκά εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων. Ιδιωτικές κλινικές, ειδικές θεραπείες 24/7 Επισκέψεις γιατρών επί του σκάφους. Ρυθμίσεις φαρμάκων.

ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Υπηρεσίες Courier (DHL, FEDEX, TNT κ.λπ.) Εγγεγραμμένη διεύθυνση αποθήκευσης (Μακροπρόθεσμη ή βραχυπρόθεσμη).

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΚΑΦΩΝ ΛΙΜΕΝΑ

Εάν το πρόγραμμά είναι να επισκεφθείτε τη Ρόδο, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την κράτηση θέσης αγκυροβολίου καθώς και όλες τις υπηρεσίες για το σκάφος σας. Προσφέρουμε πλυντήριο, υπηρεσία στεγνού καθαρισμού, πάγο, νερό και παροχές.

ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ

Ν 36o 26 '16 "| Ε 28o 14' 26" Κανάλι VHF: 71

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αγκυροβόλια / Ηλεκτρικά έως 380 Amps / Ασφάλεια / Εστιατόρια / Προμήθειες / Σταθμός καυσίμων / Λιμενικές υπηρεσίες

ΤΙΜΕΣ

Ας διαπραγματευτούμε ένα ειδικό πακέτο για τις ανάγκες σας. Δεδομένου ότι εδρεύουμε στο λιμάνι, οι σχέσεις μας είναι τέτοιες που θα σας εγγυηθούν μια ευχάριστη διαμονή στις καλύτερες τιμές της περιοχής.